Anke persoonlijk

Sneek is waar ik woon.
Samen met ‘love of my life’ Martijn en onze 3 kinderen. Friesland is heerlijk maar de grote stad roept me regelmatig. Vooral in Amsterdam laat ik me inspireren door de enorme hoeveelheid mooie mensen, leuke winkels, prachtige straten en gezellige eettentjes.

Als het even lukt verruil ik Amsterdam voor Zuid-Frankrijk. Wat een heerlijkheid is dat! Ik sta eigenlijk nooit echt stil, kan niet zonder kleur en leren doe ik het liefst door het lezen van boeken, het luisteren naar podcasts en door het volgen van inspirerende mensen. Zelfontwikkeling, ondernemen, bewust genieten, en (bij vlagen) gezond leven zijn absolute #lifegoals net als overal ter wereld (lees Frankrijk) kunnen werken

Anke zakelijk

In 2008 startte ik zonder enige voorkennis mijn eerste online bedrijf; een webshop met babykleding. Na een aantal jaren van oefenen en vooral veel leren ging ik doen waar mijn hart echt sneller van ging kloppen. Ik verruilde de babykleding voor producten waar ik serieus blij van werd; colorful & fun stationery.

Na een periode van twee jaar alleen in- en verkopen van deze artikelen ging ik opzoek naar hulp. Gelukkig vond ik haar vlug en samen met wat al snel bleek “the best designer in town” groeiden we met nog eens 8 enthousiaste collega’s uit tot een van de mooiste stationery merken van Nederland. Eind 2019 nam ik na een periode van wikken en wegen een lastig besluit; ik verkocht mijn bedrijf om opnieuw mijn hart te gaan volgen. Vanaf dat moment richt ik me op het coachen en ondersteunen van (creatieve online) ondernemers.

Anke on a mission

 Het is mijn persoonlijke missie om zoveel mogelijk van mijn kennis en ervaringen als vrouwelijke (online) ondernemer te delen zodat jij je 100% kunt blijven focussen op dat wat je het liefst doet; het laten groeien van je bedrijf.

Lees mijn tips, volg me op Instagram, boek één van mijn diensten en bekijk het aanbod in de webshop, leer hoe ik jou en je bedrijf kan helpen groeien.

Anke op social media

Instagram is my fun!

Voorheen vooral zakelijk en nu deel ik het liefst fijne tips & trics en handige business strategieën met jou. Mijn challenge voor 2022? Jou elke dag inspireren op Instagram. Ik deel er mijn ervaringen als ondernemer en ik geef je een inkijkje in mijn leven. Zie ik je daar? @ankeonly

Extra inspiratie

Adres

Parelmoervlinder 34
8607HW Sneek

Bel me

(+31) 62477718