Online Business Brainstorm Mentorship

Je wéét dat er meer in zit. Je gelooft 100% in jouw succes en jezelf blijven ontwikkelen, groeien én ondernemen op een manier die bij jou past is exact wat je wil. Tegelijkertijd is het fijn om van anderen te leren. Je begrijpt dat je hierdoor juist sneller zult gaan.

Je stapt samen met een fijne groep collega-ondernemers in mijn Online Business Brainstorm Mentorship. Je gaat aan de slag met de groei van jouw bedrijf. Je stelt vette business doelen en ik leer je aan de hand van live sessies, fijne opdrachten en heel veel live voorbeelden hoe je deze HAALT.

Mijn Motto? Ondernemen hoeft niet moeilijk te zijn, vind een manier die bij jou past!

In 6 online brainstormsessie + 1 BONUS sessie gaan we steeds een tandje dieper. Of het nu gaat over de start van je business, het nemen van logische stappen, over jouw zichtbaarheid op Social Media, over het verkopen van je dienst en/of product óf over het creëren van een ijzersterke business mindset (..laat die irritante belemmerende overtuigingen maar los!) Het komt allemaal aan bod tijdens het Online Business Brainstorm Mentorship

De sessies zijn live via ZOOM. Je logt om de week in op het fijnste Business groei uur van die week. 

Kun je er een keer niet bij zijn? Geen probleem; je ontvangt een replay waardoor je nooit iets hoeft te missen! 

Is this you?

Is this you?

  • JA! Ik wil mijn business laten groeien
  • JA! Ik wil een ijzersterke business mindset creëren 
  • JA! Ik wil ondernemen op een manier die bij mij past
  • JA! Ik sta ervoor open om te leren van de ervaringen van anderen

Then you’re ready

Blije klanten