Mini masterminds

Sinds kort geef ik behalve workshops op locatie ook workshops bij mij thuis. Ik vind het in één woord fantastisch! Tot nu toe zijn er alleen nog maar leuke en inspirerende mensen bij mij thuis geweest die zich gelukkig allemaal meteen prettig voelen aan mijn keukentafel. Mijn huis is rustig en licht (check Instagram) en misschien zorgt dat, samen met de persoonlijke setting, er wel voor dat mensen zich uitgenodigd voelen om over zichzelf en over de voor hun belangrijke thema’s te praten.

Zo volgt de één de workshop Insta Grow&Create omdat’ie als ondernemer graag online wil groeien en zichtbaar wil zijn voor zijn of haar doelgroep en de ander omdat’ie graag online wil vertellen over belangrijke gebeurtenissen uit zijn of haar leven.Weer een ander maakt de mooiste foto’s en wil deze het liefst aan de hele wereld laten zien! (Check! Daar gaan we voor zorgen!)Ondertussen geniet ik van de verhalen die hier worden verteld en van de lessen die we elkaar ‘en passant’ leren. Zal iedereen beseffen hoe waardevol dit is?

Laten we liften!
Over van elkaar leren gesproken. Ik ben ervan overtuigd dat we zoveel van elkaar kunnen leren als we ons ervoor open stellen. Ik bedoel wat zou er gebeuren wanneer we elkaar juist meer zouden liften in plaats van de kwaliteiten van een ander negeren.En waarom zouden we dit negeren? Omdat we jaloers zijn? Omdat we dat wat die ander heeft of doet ook graag willen? Precies mijn punt; laten we stoppen met die negatieve gedachten en laten we starten met liften!

Mini mastermind
Om exact deze reden heb ik afgelopen week een mastermind groepje opgericht. Samen met nog twee inspirerende ondernemers hebben we afgesproken om elke 14 dagen met elkaar te zoomen met als doel; elkaar liften. Ver genoeg bij elkaar vandaan om op afstand te kunnen beschouwen, dicht genoeg bij elkaar om elkaar te helpen met groeien. Want dat is wat ik wil; blijven groeien en leren en anderen daar dan weer mee inspireren.

Heel eerlijk? Hoe vaak zeg jij als ondernemer tegen jezelf dat het fijn zou zijn om af en toe eens met like minded people te kunnen sparren? Om niet altijd alles maar alleen uit te hoeven vinden of om met een beetje hulp van een ander je zo gesteund te voelen om die volgende stap in je onderneming toch te gaan zetten?

Wil jij ook liften en groeien? Wil je heel gericht leren over sales, social media of over jouw ondernemers mindset? Boek dan een sessie in de webshop. Samen werken we aan jouw groei en ondernemers skills zodat jij daarna gefocust en met plezier moeiteloos de volgende stap met jouw onderneming maakt. Mastermind sessie 2.0 dus eigenlijk..

Dit wil je vast ook lezen…

Ondernemen als introvert persoon

Ondernemen als introvert persoon

Lang niet elke ondernemer is die uitgesproken persoon die graag in het middelpunt van de belangstelling staat. Zelf...

Het vergelijkingscomplot

Het vergelijkingscomplot

In het leven draait het om keuzes maken. Eerder las ik het boek ‘Just F*cking do it’ van Noor Hibbert en ik werd enorm...

0 reacties
Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.