Business Proof diensten

Level UP your business intensief

Groeien is cool maar dat doet wel wat met jou en met je bedrijf. Als je bedrijf groeit worden de beslissingen spannender, soms doet groeien pijn. Je gaat meer geld uitgeven, er zijn meer mensen bij betrokken en er zijn steeds meer klanten die iets van je vinden. Hoe ga je hiermee om en hou je controle op alles wat er gebeurt zonder dat het ten koste gaat van jou en/of je bedrijf.

Jij en het Level UP your business intensief traject 

Hoe weet jij wat voor type ondernemer je bent? Neem jij de juiste beslissingen op het juiste moment en wat zijn jouw doelen? Ken jij jouw bedrijf door en door en hoe hou je overzicht op alle onderdelen van jouw bedrijf?

Wie zijn jouw klanten? Wat zijn jouw verkoopkanalen en waar kun je uitbreiden? Heb jij de juiste Business mindset en hoe blijf je in balans?

In het intensieve 6 weekse level UP traject komen al deze thema’s verdeeld over 6 modules aan bod + alle andere groei challenges die je als ondernemer tegenkomt.

Check voor de start van dit traject de webshop of mail voor al je vragen naar: anke@businessproof.nl

  Level UP your business 1:1

  Groeien is cool maar dat doet wel wat met jou en met je bedrijf. Als je bedrijf groeit worden de beslissingen spannender, soms doet groeien pijn. Je gaat meer geld uitgeven, er zijn meer mensen bij betrokken en er zijn steeds meer klanten die iets van je vinden. Hoe ga je hiermee om en hoe hou je controle op alles wet er gebeurt zonder dat het ten koste gaat van jou en/of je bedrijf. 

  Jij en het 1 op 1 Level UP coachingstraject

  Je bent toe aan de volgende stap voor jouw bedrijf. Je wil maar één ding en dat is next level groeien; meer sales en meer continuiteit.

  Hoe vind je jouw klanten en hoe zorg je voor zichtbaarheid? Heb jij de juiste business mindset, welke stappen zijn nu belangrijk en hoe blijf je in balans?

  In het online 1 op 1 coachingstraject werken we samen, in een periode van 8 weken, aan 4 belangrijke pijlers die nodig zijn voor de groei van jouw bedrijf!

  Meer weten?

  Check voor de start van dit 1:1 coachingstraject de webshop of mail naar: anke@businessproof.nl 

  Meer weten?

  8 + 1 =

  Blije klanten

  “De Instagram workshop is erg geslaagd. Ik kreeg alleen maar positieve reacties van mijn collega’s. Ze vonden de workshop (en jou) leuk én leerzaam” .

  Daphne

  “Anke is echt heel fijn om mee samen te werken. Ze beschikt over veel kennis en ervaring en combineert dat met humor, nuchterheid en veel enthousiasme. Super inspirerend!”.

  Moniek