1:1 Coachingtraject

Je werkt hard aan de groei van je (creatieve) business, je moet met alle verschillende kanten van je bedrijf rekening houden maar écht focus op wat good GREAT maakt vind je nog lastig.

Ik weet hoe dit gevoel aan je kan blijven knagen maar ook hoe fijn het is om een duwtje te krijgen van iemand die begrijpt waar jij mee geholpen bent. 

Je hoeft als zelfstandige echt niet altijd alles alleen uit te vinden. Sterker nog; het is juist slim om te leren van anderen! 

Vind een manier die bij jou past en
jouw succes is onvermijdelijk!

Tijdens dit traject kijken we samen naar dé onderwerpen die ervoor zorgen dat jij die belangrijke stappen gaat zetten waardoor je ook daadwerkelijk groeit. Of het nu gaat over het succesvol bouwen van je eigen merk, het werken aan een sterke business mindset, over het verkopen van jouw product aan zowel business to business en/of particulieren óf over het vinden van jouw specifieke doelgroep? Samen zorgen we ervoor dat jij en je bedrijf aan het eind van dit traject next level bent gegroeid!

We werken voor een periode van 10 weken samen en meeten om de weeek online via Zoom. Tijdens de eerste meeting maken we uitgebreid kennis en bespreken we vooral jouw behoefte. Waar sta je op dit moment en waar wil je graag naar toe?

In de sessies die daarop volgen nemen we samen dé stappen die nodig zijn om de door jou zo gewenste resultaten ook echt te gaan halen!

Blije klanten